Miralcamp i Sidamon celebren la Festa Major

25/08/2019

Tobogans aquàtics, bitlles, balls i concerts, activitats preferides dels veïns i veïnes.

Miralcamp i Sidamon han celebrat aquests dies la Festa Major. Entre les primeres iniciatives incloses al programa de festes de Miralcamp hi ha hagut per primera vegada un tobogan aquàtic. Tradicionalment, es feia la festa de l’espuma, però enguany, han decidit fer aquesta activitat perquè hi poguessin participar grans i petits. 

El tobogan, de 75 metres de llargada s’ha ubicat al Turó Bellavista, un dels carrers amb més pendent del municipi i ha atret centenars de veïns i veïnes de totes les edats. 

Per als més petits, també s’ha habilitat un tobogan inflable i a causa de l’èxit de la iniciativa des del consistori no descarten repetir-ho l’any vinent ampliant la llargada del tobogan. 

Paral·lelament, a Sidamon, els veïns i veïnes del municipi s’han bolcat en la celebració de les festes. Així doncs, entre d’altres, la sala d’actes s’ha quedat petita en la presentació del curtmetratge del jove cineasta de la població, Arnau Gaya. Porta per títol “Spiritism” i és la primera entrega d’un projecte més ambiciós que Gaya espera dur a terme pròximament.
Mariona Rebull i Martí