Mollerussa adequa un espai per a infants de fins a 13 anys per oferir alternatives al joc de pilota a les places

05/07/2022

S’ubica al solar on hi ha la pista de bitlles, estarà operatiu de les 6 a les 8 de la tarda de dilluns a divendres i dues tardes estarà dinamitzat

L’Ajuntament de Mollerussa ha adequat un Espai Municipal de Joc al solar de la pista de bitlles amb l’objectiu d’oferir-lo com a alternativa per als infants de fins a 13 anys perquè hi puguin jugar a pilota i fer-hi també altres activitats de lleure. La iniciativa, que s’enceta aquesta setmana i s’allargarà fins al mes d’octubre, sorgeix de la necessitat detectada a través del Pla de Civisme per afavorir el joc responsable i millorar la convivència en places i carrers de la ciutat. 

L’espai, que llueix un rètol amb normativa específica d’ús, s’obrirà de les 6 a les 8 de la tarda i dues tardes a la setmana, en concret dimecres i divendres, comptarà amb la dinamització de dos monitors, que vestiran armilles identificatives, i que proposaran diferents activitats de lleure a banda del joc de pilota.

També serà un dels espais de visita dels dos educadors de carrer municipals que les tardes dels dimarts i els dijous fan treball de camp per carrers i places de la ciutat per crear vincles amb els infants i joves de la ciutat amb l’objectiu d’afavorir la participació i la cohesió i fer prevenció d’actituds incíviques. Aquesta acció s’emmarca també dins el Pla Educatiu d’Entorn per fer una mirada preventiva i introduir hàbits de convivència entre aquest col·lectiu.

Infolleida