Mollerussa ajorna les fires Autotrac i Expoclàssic

07/04/2020

Fira de Mollerussa ha decidit ajornar les fires Autotrac i Expoclàssic a causa de la crisi sanitària que ha provocat el coronavirus. Des de l’ens firal estan treballant per celebrar Autotrac al juny o juntament amb Autotardor, a l’octubre. Mentre que expoclàssic es farà al setembre.

Fira de Mollerussa ha anunciat l’ajornament de la fira de vehicles d’ocasió Autotrac, que s’havia de celebrar l’últim cap de setmana d’abril, i que no serà possible de fer davant l’estat d’alarma per la crisi del coronavirus. Des de l’organització s’està treballant per poder-la fer a mitjans de juny, alternativa que compta amb el suport de la majoria dels expositors. O bé, en cas que la primera no fos viable, celebrar-ho juntament amb Autotardor, que se celebrarà del 23 al 25 d’octubre.

Expoclàssic, prevista per al 9 i 10 de maig, s’ha ajornat també fins al mes de setembre. Concretament el cap de setmana del 19 i 20. Això suposarà haver d’endarrerir una setmana el Concurs de Pintura Ràpida.

 

Finalment, Fira de Mollerussa, ha decidit cancel·lar EquiMollerussa que s’havia de celebrar els pròxims 8, 9 i 10 de maig.

Mariona Rebull i Martí