Mollerussa celebra el Dia de la Gent Gran

02/10/2019

Ioga, relaxació, zumba o poesia són algunes de les activitats que s’han dut a terme a la plaça Manuel Bertrand i al casal.

Mollerussa ha celebrat aquest dimarts per primera vegada el Dia Internacional de la Gent Gran amb un seguit d’activitats organitzades des de la regidoria d’Acció Social i Ciutadania que han tingut com a escenari la plaça Manuel Bertrand i el mateix Casal per a la Gent Gran. Tallers de ioga, zumba i relaxació han conformat un programa pensat per l’exterior i que s’ha completat a la tarda amb un recital de poesia i una exhibició de tango a l’equipament municipal, que precisament ha estrenat temporada amb dues novetats com són un taller d’higiene postural i un altre d’aeròbic.

Aprofitant també la celebració i amb l’objectiu de donar veu a la gent gran s’ha estrenat, amb una vintena llarga de participants, un nou espai de tertúlia. Una iniciativa que s’inclou dins el programa “No et quedis a casa”, que té per objectiu afavorir un envelliment actiu i saludable. Aquest espai de tertúlia i debat, batejat com “Digues la teva”, s’articula a través de la figura de l’Amiga de la Gent Gran i s’oferirà també a través de les entitats de la ciutat que treballen amb aquest col·lectiu.

Infolleida