Mollerussa es prepara per celebrar el 25N

24/11/2020

La data homenatja a les víctimes de violència masclista. Mollerussa i Vilanova de Bellpuig són alguns dels municipis que han preparat actes entre els veïns i veïnes

Mollerussa commemorarà aquest dimecres el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones amb un homenatge a les víctimes a través d’una instal·lació d’art urbà In memoriam amb una seixantena de creus plantades al bell mig de la plaça de l’ajuntament entre les quals n’hi haurà una quinzena que seran obres d’art presentades per membres del Col·lectiu d’Artistes Visuals d'El Pla d’Urgell. Es tracta d’una acció promoguda per la Taula d’Igualtat a través del Casal Popular L’Arreu.

La instal·lació, la qual es mantindrà fins dilluns dia 30, serà l’escenari de la lectura del manifest que tindrà lloc a les set de la tarda per part de representants de l’Associació Albada i el Consell de Dones del Pla d’Urgell, un manifest en el qual es llença un recordatori als agressors: “No hi haurà espai per a la impunitat” i es constata les dificultats afegides a les víctimes arran de les mesures de confinament aplicades per frenar la pandèmia.


INFOLLEIDA