Mollerussa organitza aquest dissabte al Pavelló Firal el II Obert Internacional d’Escacs amb 7 banderes presents

28/06/2022

Espera la participació de 140 participants procedents d’Estats Units, Argentina, Perú, Colòmbia o Andorra i aspira entrar al Circuit Català

Mollerussa acollirà el pròxim dissabte dia 2 de juliol el segon Obert Internacional “Ciutat de Mollerussa”, el qual espera reunir 140 participants dels quals més d’un centenar ja han formalitzat la seva inscripció, motiu per al qual s’ha optat per un canvi d’ubicació per situar-lo al Pavelló Firal i no al Teatre L’Amistat que el va acollir el 2019 en la seva primera edició. Ho han explicat avui l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del president del Club d’Escacs de Mollerussa, Jaume Ribera, el qual ha confirmat la presència set banderes amb participants d’Estats Units, Argentina, Perú, Colòmbia o Andorra així com de localitats catalanes i del territori espanyol. Es tracta del segon torneig més importat a les Terres de Lleida, juntament amb el de Vallfogona de Balaguer, i la seva organització aspira a entrar en el Circuit Català d’oberts Internacional d’Escacs.

En total, es repartiran premis valorats en 2.200 euros de dotació global, que es repartiran per la categoria absoluta, però també per trams perquè el repartiment quedi més equilibrat. També es premiarà els millors classificats de les categories inferiors, segons ha explicat Ribera, ja que l’objectiu és també promocionar els jugadors més novells a banda dels titulats, dels quals n’hi ha 8 de confirmats i se n’espera una quinzena.  

Pel que fa al desenvolupament del torneig, serà per partides ràpides d’una durada aproximada de mitja hora cada una i sense eliminatòries motiu per al qual tots els jugadors participants disputaran partides al llarg de tot el dia, ha dit Ribera, que ha afegit que es faran 5 rondes al matí i 4 a la tarda.

Infolleida