Mollerussa posa en marxa el projecte Mollevid

08/04/2020

L’Ajuntament de Mollerussa ha obert perfils a Instagram i Facebook per aglutinar iniciatives que permetin als ciutadans fer un confinament en positiu. També ha creat un apartat a la web municipal amb propostes lúdiques.

Amb l’objectiu que la ciutadania de Mollerussa visqui el confinament en positiu, l’Ajuntament de la capital del Pla d’Urgell ha engegat el projecte Mollevid. Es tracta d’una eina que aglutina diferents iniciatives lúdiques que s’organitzen a Mollerussa i també a la resta de la comarca.

 

Per això, s’han obert perfils a Instagram i Facebook sota el nom de Mollevid per tal d’oferir una agenda d’activitats organitzada per temàtiques per oferir a la ciutadania diferents propostes que puguin ajudar a fer un confinament més amè i reforcin la identitat tant municipal com comarcal.

Pensant amb la població que no té accés a Internet o bé, que no està avesada a les noves tecnologies, l’emissora municipal Ràdio Ponent s’ha unit al projecte i s’encarregarà de traslladar aquests continguts a la població a través del 106.8 FM.

Mariona Rebull i Martí