Nou pas cap a la permanència del Mollerussa (0-0)

15/04/2024

El Mollerussa empata sense gols en el seu desplaçament a Tona en un partit molt poc vistós

Valuós empat l’aconseguit ahir pel Mollerussa en la visita a Tona (0-0) de cara al seu objectiu d’aconseguir la permanència. L’equip de Jordi Cortés visitava terres barcelonines en molt bona dinàmica, amb més de 200 minuts sense rebre gol, i volia mantenir la ratxa. Feia més de 200 minuts que els del Pla d'Urgell no encaixaven gols i van mantenir la ratxa. 

Cortés: “Mantenir la porteria a zero és important”

El tècnic lleidatà Jordi Cortés va valorar després del partit l’actuació dels seus explicant que “la primera part no ha estat la millor, hem estat malament en la pressió, però després del descans hem millorat i apujat el nivell. El pla de partit des del primer moment era mantenir la porteria a zero, i ho hem aconseguit. Cal donar molt mèrit a la defensa, ja que en aquest tram de la temporada les porteries a zero són molt importants”, va dir. També va parlar sobre l’estat de la gespa, les condicions meteorològiques i les baixes. “La gespa estava en mal estat, molt alta, molt seca i sense regar des de feia dies. També feia molta calor i hi havia molt desgast, però això afecta els 22 jugadors, no només els nostres”.

Sobre les baixes, va apuntar que “està clar que quan no guanyes trobes a faltar el que no tens, però sí que és cert que potser avui el Nil ens hauria aportat una cosa diferent. No obstant, preferim tenir-lo a casa davant del Girona B i assumir venir aquí sense ell”. Sobre l’ocasió que va fallar Moró Sidibé, el tècnic va dir: “És una d’aquestes accions que creus que no es poden fallar, però al final el jugador és humà. Pot ser encert del porter o error de Moró, però no ha entrat i ja està”. Sobre la falta que va llançar Genís Soldevila va assenyalar: “La treuen sobre la línia entre el defensa i el porter, i me’n vaig satisfet perquè hem tingut ocasions”.

Més informació -> Clica aquí

Infolleida