Ple absolut a les classes d’Spinning organitzades al Palau d’Anglesola

05/02/2019

El consistori està analitzant la possibilitat de posar més bicicletes ja que hi ha hagut persones que no han tingut plaça i estan en llista d’espera

Ple absolut a les classes d’Spinning organitzades per l’ajuntament del Palau d’Anglesola. El consistori està mirant ara la possibilitat de poder ampliar l’estoc de bicicletes, ja que hi ha hagut més persones inscrites que bicicletes i per tant s’han quedat en llista d’espera.

Bati Pou, regidor d’esports, explica que quan va entrar a l’ajuntament tenia clar que volia iniciar activitats que fomentessin la pràctica de l’esport entre els ciutadans del Palau d’Anglesola. “Vam començar les classes l’octubre passat, dos dies a la setmana, dos torns per dia amb 10 bicicletes més la del professor, en pocs dies ja teníem els quatre torns plens i malauradament hem hagut de deixar persones en llista d’espera. Ara estem mirant la possibilitat de poder ampliar l’estoc amb dos bicicletes més, però alhora també d’organitzar més activitats esportives al nostre municipi, ja que la resposta de la gent ha sigut més que positiva”.

Les classes d’spinning es duen a terme al pavelló municipal i els entrenaments van a càrrec del Club Esportiu del municipi. Estan pensades per un públic adult i les classes s’allargaran fins el mes de juny.

 

Infolleida