Primer dia de Festa Major al Palau d'Anglesola

26/08/2021

Arriba la Festa Major al Palau, cinc dies on l'objectiu principal és passar-ho bé i fer poble. Ahir va ser el primer dia i va comptar amb la participació del paer en cap Miquel Pueyo.

Del dia inaugural la primera activitat destacada va arribar a la plaça Catalunya amb la presentació dels projectes per a l’ampliació de l’escola Arnau Berenguer i la nova llar d’infants. L’acte va comptar els 4 arquitectes guanyadors del concurs.

Després en el mateix escenari va arribar el torn de l’artista local Sandra Fonfrias qui va presentar la seva exposició anomenada “La mare terra”. El conjunt d’obres es poden visitar dins del mateix recinte. I finalment va arribar el torn de l’Oficina Jove del Pla d’Urgell qui va presentar els cartells de sensibilització sota el lema “Prevenció violències masclistes”.

Just després i al costat de la Plaça Catalunya es va donar el tret de sortida a la Cursa o caminada, on el recorregut feia una parada tècnica a un dels últims actes del dia. La inauguració del Pas de Cappont. En l’acte va participar el paer Miquel Pueyo. Es tracta d’una passarel·la que la Paeria va cedir al Palau i els joves voluntaris del projecte Fet a Jova s’han encarregat de la restauració i la instal·lació.
Julen Andres Carralero