Quatre morts més eleven a 86 les defuncions per coronavirus en centres hospitalaris de la província de Lleida.

08/04/2020

Salut no inclou les morts en domicilis particulars ni en residències geriàtriques en el seu balanç diari que aquest dimarts ha registrat 25 nous casos i s'acumulen 1.123 contagiats. Les altes arriben a les 246, una vintena més que dilluns.

El Departament de Salut ha confirmat que en les últimes hores han mort 4 persones amb coronavirus a la plana de Lleida. La zona de l'alt Pirineu i Aran no ha registrat cap defunció en aquest balanç que només comptabilitza les morts en centres hospitalaris i no inclou les que han tingut lloc en domicilis particulars i residències geriàtriques. Pel que fa als  nous positius se n'han detectat 21 a les comarques del pla i 4 a les de muntanya acumulant un total de 1123 contagiats. Quasi una quarta part d'aquests estan ingressats en diferents centres sanitaris del territori. 134 estan a l'Arnau de Vilanova dels quals 40 són a cures intensives. 44 persones es troben a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 35 de les quals estan estables a planta i 9 es troben a cures intensives i 44 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. Mentre a la regió sanitària de l'Alt Pirineu i Aran hi ha 10 infectats a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta, com les 17 persones ingressades a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, les 9 persones que es troben a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell i  les 10 persones que són a l’Hospital de Cerdanya.

Les dades positives són les altes que ja sumen un total de 246. Aquest últim dia, 16 malalts han superat la malaltia a Lleida i 3 al Pirineu.

 

InfoLleida