Ricard Pastó i Meritxell Bonet s’adjudiquen la quarta edició de la cursa de Sant Blai

27/01/2019

La prova ha aplegat 515 participants entre les dos distàncies programades, els 10 i els 5 kilòmetres

 

Sota l’organització de l’Ajuntament del Palau d’Anglesola, la cita era puntuable per a la Lliga Ponent. A la prova llarga, amb uns 350 participants, en homes Ricard Pastó (Xafatolls) ha estat el guanyador amb un temps de 31.57, clarament millor que el dels seus companys de podi: Antoni Carulla (Runners Balaguer), segon amb 33.39, i l’independent Bernat Vaqué, tercer amb 34.28. A l’apartat femení, Meritxell Bonet (Tri 4.40) s’ha imposat pel davant de la seva companya de club Núria Duch, segona amb 41.11, i de Luz Moreno (Clos Pons Thai Runners), tercera amb 41.17.

El circuit, amb un 90% d'asfalt i un 10% de camí de terra, ha fet honor al lema de la cita, ja que la Cursa de Sant Blai es promociona sempre com ‘la més plana que has fet mai’ i de fet només té 7 metres de desnivell. Els corredors han pogut gaudir corrent pels carrers i camins del Palau d’Anglesola, amb sortida i arribada des del davant del pavelló municipal.

A més, la cursa ha tingut el seu vessant solidari, ja que una part de les inscripcions s’han destinat a l’associació MAMI (Moviment d’Ajuda al Món de l’Infant), una entitat amb seu al Palau d’Anglesola que treballa perquè els infants dels orfenats de Mali puguin disposar d’aliments, medicaments i material escolar.

Infolleida