Soler i Mounim, campions de Catalunya a Mollerussa

La Mitja Marató de la capital del Pla, seu del Català, va reunir 600 corredors

21/10/2024

Mollerussa va acollir ahir l’edició 36 del seu Mitja Marató, que va repetir com a seu del Campionat de Catalunya de la modalitat i va esgotar els dorsals, amb una participació de 600 atletes, entre la prova de 21 quilòmetres i la de 5.

Meritxell Soler i Mourad Mounim es van coronar com a vencedors de la categoria reina i a la fi campions de Catalunya. Soler (Avinent Manresa) va rebaixar el rècord de la prova, vigent des del 2007, amb un temps de 1h.14:21. La seua marca li va permetre imposar-se amb comoditat en la prova femenina, davant de Mireia Guarner (CA Manresa), campiona de l’anterior edició i ahir segona (1h.17:19), mentre que Beatriz Caspar (Hospitalet Atletisme) va ser tercera (1h.18:01).

En la prova masculina, Mounim (Independent) va anotar una marca de 1h.08:12, només vuit segons davant de Ricard Pastó (1h.08:20), guanyador de cinc edicions anteriors de la Mitja de Mollerussa i que ahir va ser plata. Daniel Baraldés (CA Igualada) va completar el podi (1h.10:36). Per la seua part, Oriol Jové (Xafatolls) i Dori Iniesta (Run Addiction) van guanyar la prova de 5 quilòmetres, amb unes marques de 14:51 i 18:46 respectivament.