Torna el Dia de l’estany amb una aposta per les activitats a l’aire lliure

17/03/2021

La pandèmia, que ja va fer que l’any passat no es pogués celebrar la cita, ha fet que aquest 2021 hagin de tenir un aforament limitat

Les visites guiades per l’enciclopèdia mural d’Ivars d’Urgell donaran el tret de sortida el dia 27 al cap de setmana dedicat a l’estany. Per aquest motiu i també amb la intenció de seguir generant coneixement compartit, durant aquestes setmanes es pintaran tres nous murals. Els participants en les visites, que aniran a càrrec de l’artista Swen Schmitz i l’ornitòleg Enric Morera, podran després veure en acció a l’estany les aus que decoren els carrers d’Ivars.  Les jornades també comptaran amb activitats de caràcter mediambiental, com un anellament d’ocells i una plantada d’arbres.

Tot i que la pandèmia ha fet replantejar la cita, el fet que ja no hi hagi confinament comarcal fa ser optimistes als organitzadors.

Al cap de setmana tampoc li faltarà ni la música, amb un homenatge a Jarabe de Palo, ni la gastronomia, amb food trucks i un tast de vins de proximitat. Dissabte també hi haurà una vesprada poètica amb recitals de Joan Margarit.  

Alba Mor i Ariadna Guiu