Tornen els casals esportius al Pla d'Urgell

01/04/2021

El Consell Esportiu del Pla d’Urgell ha organitzat tres casals amb la participació d’una trentena de nens i nenes

Una trentena de nens i nenes han participat durant aquesta Setmana Santa en els casals organitzats pel Consell Esportiu del Pla d’Urgell. S’han dut a terme de dilluns a dijous entre Miralcamp, Golmés i les pistes de pàdel del gimnàs Espai Esport. L’entitat ha pogut reprendre aquest tipus d’activitats després que el Procicat en limités la seva organització durant les passades vacances de Nadal.

Els participants han pogut iniciar-se en el món del pàdel, del tennis taula, del futbol sala, així com fer sortides amb BTT i altres activitats de ball i manualitats. L’organització s’ha encarregat de fer complir la normativa sanitària i tots els nens i nenes havien de dur mascareta i mantenir la distància de seguretat sempre que fos possible. Els encarregats de cada casal també havien de desinfectar el material utilitzat després de cada sessió.

El Consell Esportiu de les Garrigues ha col·laborat amb els casals aportant material i personal tècnic. També han ajudat les ampes Sant Miquel de Miralcamp i de l’escola Francesc Arenes de Golmés i els consistoris de cada municipi.

RICARD GÓMEZ