Uns 500 corredors participaran diumenge a la 4a Cursa de Sant Blai

22/01/2019

La prova, que té com a lema "la més plana que has fet mai" fa dies que ha exhaurit les inscripcions

El Palau d’Anglesola celebra aquest proper diumenge una nova edició de la Cursa de Sant Blai, una cursa que va néixer fa 4 anys amb l’objectiu de donar visibilitat al municipi i fomentar-ne l’esport. En aquest temps la prova s’ha consolidat, en part, gràcies al seu desnivell, de només 7 metres, el que la fa molt atractiva per als corredors que volen millorar la seva marca personal. De fet, el lema de la prova és “la més plana i ràpida que has fet mai”.

Un dels fets que demostra l’èxit d‘aquesta prova és que ja fa dies que s’han exhaurit les 500 inscripcions. Un total de 350 corredors participaran diumenge a la prova llarga de 10km mentre que a la de 5km hi ha 150 inscrits. Tampoc canvia el recorregut, que transcorre, en un 90%, per asfalt.

Prop d’un centenar de voluntaris s’involucren per a fer possible la cursa. A més, en aquesta edició es destinarà una part de les inscripcions a l’associació MAMI (Moviment d’Ajuda al Món de l’Infant). Aquesta entitat, amb seu al Palau d’Anglesola, treballa per a que els infants dels orfenats de Mali puguin disposar d’aliments, medicaments i material escolar.

Anna Berga