Agricultura convoca la 5a edició del premi Ruralapps

14/06/2018

L’objectiu és impulsar el desenvolupament d’aplicacions mòbils que siguin d’utilitat per al sector agrari, alimentari o rural.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Almentació de la Generalitat de Catalunya ha convocat la 5a edició del premi Ruralapps amb la voluntat d’impulsar el desenvolupament d’aplicacions mòbils que siguin d’utilitat per al sector.

El termini de presentació de candidatures és de tres mesos i estableix dues modalitats: Ruralapps-ciutadania, per a aplicaciones destinades a aportar solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania, i Ruralapps-professional del sector, per a les aplicacions destinades a aportar solucions tecnològiques innovadores als professionals dels sectors agrari, alimentari i rural, dotades amb 3.000 euros cadascuna.

En el total de les 4 edicions anteriors del premi, s’han presentat 99 candidatures i Agricultura n’ha premiat 8. Pot optar al premi qualsevol persona física o jurídica que hagi desenvolupat una aplicació mòbil funcional per als sectors agrari, alimentari o rural. A més, les aplicacions presentades poden ser de nova creació o bé estar en una fase comercial.

Infolleida