Cunillera en referència a la sinistralitat a l’A-2: “Fer alarmismes no és el millor camí”

23/09/2019

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, s’ha mostrat sorpresa per la moció que reclama millores a l’A-2 que està prevista que s’aprovi aquest dilluns al Consell d’Alcaldes del Pla d’Urgell. Cunillera ha asseverat que “fer alarmismes en temes com aquests” en referència a la sinistralitat a l’A-2, “no és el millor camí”.

La delegada del govern espanyol, Teresa Cunillera, ha carregat contra el Consell Comarcal del Pla d’Urgell per la moció que es preveu aprovar aquest dilluns en Consell d’Alcaldes per reclamar la millora de l’A-2 al seu pas per la comarca. Cunillera ha assegurat que a través del subdelegat a Lleida, José Crespín, es posaran en contacte amb el president Consell per  presentar-li un informe de la sinistralitat a la via.

Cunillera ha fet aquestes declaracions en el marc d’una visita  a la Comunitat de Regants del Canal d’Urgell, on també ha expressat el compromís del govern espanyol amb el projecte de modernització del canal d’Urgell amb l’ajuda de fons europeus.

La delegada també ha assegurat, en referència a aquesta modernització, que tot i tenir els pressupostos prorrogats i el govern espanyol en funcions, “cal començar a treballar perquè, quan sigui possible”, puguin “posar fil a l’agulla i no calgui començar de zero”.

Mariona Rebull i Martí