Fira de Mollerussa envia les bases per participar l’any vinent a la Fira de Sant Josep

10/11/2021

En una setmana ja s'han inscrit una vintena d'expositors per participar en la que serà la 149a edició de la cita agroalimentària

Fira de Mollerussa ha obert aquest mes de novembre les inscripcions per participar en la 149a Fira de Sant Josep, el qual se celebrarà del 18 al 20 de març de l’any vinent. Després que el 2020 el certamen no es pogués celebrar per la pandèmia i l’edició del 2021 s’ajornés al mes de juny per tal de poder garantir la seva organització, l’ens firal afronta l’any 2022 amb un calendari normalitzat, recuperant aquesta cita agroalimentari la seva data habitual al mes de març.

Des del departament comercial de Fira de Mollerussa s’han enviat aquesta primera setmana de novembre més de 1.200 dossiers informatius del que serà la 149a Fira de Sant Josep i el 41è Saló de l’Automòbil a expositors d’anys anteriors i potencials firmes participants de tota Catalunya, la resta de l’Estat espanyol i també a l’estranger, principalment a França i Itàlia.

Destacar el fet que l’ens firal ha rebut ja en aquests primers dies més d’una vintena d’inscripcions amb la reserva d’espai per participar-hi. En aquest sentit, el director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure, s’ha mostrat optimista davant la recuperació de la normalitat del calendari i de l’activitat per l’any 2022 així com per la resposta quasi immediata per part d’algunes firmes.

L’ens firal congela els preus per a tots els certàmens del 2022
D’altra banda, el Ple municipal de l’Ajuntament de la capital del Pla d’Urgell i el Consell Directiu de Fira de Mollerussa han aprovat en les darreres dues setmanes la congelació dels preus per a tots els certàmens firals respecte al 2021. Així, i segons va assenyalar el director, s’ha optat per no fixar cap increment per no ser, l’actual, un moment econòmic oportú per fer una pujada. Sobre aquest mateix tema, Roure va recordar que als expositors que es van mantenir fidels a la Fira de Sant Josep aquest 2021 se’ls va mantenir el preu de l’any anterior sense aplicar-los la pujada de 2021, un increment que de cara l’any vinent sí que hauran d’assumir.

Infolleida