Innovació a la Fira de Sant Josep amb el Premi de la Maquinària Agrícola, Ramadera i Instal•lacions Agroindustrials

18/03/2017

Un sistema de sembra millorat, presentat per la firma Tallers Ribacar d’Igualada, ha estat la guanyadora del Premi Especial d'Innovació al constructor/expositor de maquinària agrícola i/o ramadera de l'Estat espanyol que atorga la 145a Fira de Sant Josep de Mollerussa, segons ha decidit el comitè tècnic del certamen. El premi està dotat amb 1.600 euros i el lliurament d'una placa d'honor.

El Premi d'Innovació en Maquinària Agrícola, dotat amb 1.100 euros i placa d'honor i atorgat també per Fira de Mollerussa, ha estat per a Vicens Maquinària Agrícola de Fondarella per un tractor telemàtic John Deere.

El premi d'Innovació en Maquinària o Instal·lacions Agroindustrials, dotat amb 1.100 euros i placa d'honor i atorgat per la demarcació de Lleida del Col·legi d'Enginyers Tècnics Agrícoles de Catalunya. Demarcació de Lleida, ha estat per a MC Systems de Tàrrega per una solució global de medició i monitorització de nivells en sitges o dipòsits.

D'altra banda, el jurat qualificador del Concurs de Disseny i Estètica de la Fira de Sant Josep. Premi Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Lleida, ha decidit premiar Dental Linyola, de Linyola, com a Millor estand dels pavellons firals i Vicens Maquinària Agrícola de Fondarella com a Millor parcel·la dels recintes exteriors.

T-Quattre Tancaments, de Lleida, ha aconseguit l'accèssit a millor estand dels pavellons, i Exafan, de San Mateo de Gallego, l'accèssit a millor parcel·la exterior.

Infolleida