J. Jané: “La nova comissaria de Mollerussa és una realitat en la que s’hi està treballant”

18/03/2017

El conseller d’interior ha presidit el Dia de la Comarca en el marc de la 145a Fira de Sant Josep.

El Conseller d’Interior, Jordi Jané, ha indicat que l’Àrea Bàsica Policial que s’ha de construir al costat del parc de bombers, no és una promesa sinó una realitat en la que s’hi està treballant. Aquestes declaracions les ha fet en el dia de la comarca en el marc de la 145a Fira de Sant Josep, acte el qual ha presidit, i en el que també ha indicat que el Pla d’Urgell és un entorn extraordinàriament segur, amb un índex de 38’6 fets delictius per cada 1000 habitants, gairebé la meitat de l’índex de Catalunya que es situa en el 64’8.

Seguit dels parlaments les autoritats polítiques han visitat els pavellons firals en un acte en el que hi han assistit gran part dels alcaldes de la comarca, així com el President de la Diputació i alcalde de Fondarella, Joan Reñé i el President del Consell Comarcal del Pla d’Urgell i alcalde de Sidamon. Josep Mª Huguet. L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, també ha indicat que a falta d’un dia per acabar la fira, les previsions són molt positives i s’espera arribar als objectius d’assistència.

La Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, clourà la 145a edició de la fira aquest diumenge a la tarda.

 

Anna Berga