M. Àngels Chacón: “ens toca ser a la Fira de Sant Josep per conèixer les seves darreres novetats”

18/03/2019

La consellera d'Empresa i Coneixement ha visitat el 39è saló de l'Automòbil

La consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón, ha reafirmat l’interès del seu departament per avançar cap a la transició energètica. Chacón, que aquest diumenge ha visitat el 39è Saló de l’Automòbil on molts dels nous vehicles presentats són, precisament, cotxes 100% elèctrics i híbrids, ha assegurat que aquest canvi només s’aconseguirà potenciant el consum d’energia elèctrica. Per fer-ho, el Govern té previst instal·lar una vintena de nous punts de càrrega de vehicles elèctrics arreu del país, durant aquest any.

El 39è Saló de l’Automòbil, situat al recinte de les piscines, compta enguany amb 26 expositors de les principals marques del mercat i més de 6.000 m² de vehicles exposats. En la seva visita al recinte firal, Chacón també ha posat en valor el sector agroalimentari, assegurant que és està estretament vinculat a la innovació i que, com a departament, “ens toca ser a la Fira de Sant Josep per conèixer les seves darreres novetats”.

Chacón també ha presidit el sopar de l’Expositor celebrat al restaurant Resquitx de Golmés. Com és habitual, a l’acte s’ha fet el lliurament dels Premis a la Innovació que atorga la 147a Fira de Sant Josep i que enguany, han arribat a la seva 40a edició.

Anna Berga i Mariona Rebull