N. Munté: "per a tenir un sector dinàmic, competitiu i sostenible és bàsic donar suport als joves"

17/03/2017

La consellera de Presidència ha inaugurat, aquest divendres, la 145a Fira de Sant Josep.

“Per a tenir un sector dinàmic, competitiu i sostenible és bàsic i primordial donar suport i acompanyament als joves ja que són la garantia de relleu generacional de les explotacions”, així ho ha indicat la portaveu del Govern i consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté, que aquest divendres ha inaugurat la 145a edició de la Fira de Sant Josep acompanyada de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona. Munté també ha celebrat les bones previsions per aquesta edició indicant que es demostra una bona tendència en la recuperació del sector agrari.

Posteriorment ha realitzat un recorregut per l’espai firal, acompanyada de l’alcalde de la ciutat, la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, el President de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Josep M’Huguet i el director de Fira Mollerussa, Poldo Segarra, entre altres autoritats.

La Fira s’allargarà fins diumenge i l’acte de cloenda anirà a càrrec de la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret.

Anna Berga