Quim Torra: “Si a Mollerussa les coses li van bé, a Catalunya li aniran bé”

16/03/2019

El President de la Generalitat ha inaugurat aquest dissabte al matí la 147a Fira de Sant Josep de Mollerussa

“No és si a Catalunya les coses li van bé, a Mollerussa li aniran bé sinó si a Mollerussa les coses li van bé, finalment a Catalunya li aniran bé”. Són paraules del President de la Generalitat, Quim Torra, que aquest dissabte al matí ha inaugurat la 147a Fira de Sant Josep de Mollerussa i el 39è Saló de l’Automòbil. En el seu discurs, Torra ha defensat el paper dels joves i les dones a la pagesia i també ha elogiat el certamen firal, senyalant que en els bons moments així com en els dolents, la Fira de Sant Josep sempre ha sabut tirar endavant.

Per la seva banda, l’alcalde de la ciutat, Marc Solsona, ha agraït a totes les persones que fan possible la Fira de Sant Josep i que treballen per situar-la com a referent del sector agrari. Solsona també ha expressat la voluntat de que Mollerussa tingui un paper protagonista en les decisions del present i futur del país.

Posteriorment Quim Torra i la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, han visitat l’espai firal acompanyats de l’alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló i el director de l’ens Firal, Poldo Segarra, així com altres representants institucionals. En el seu recorregut, han visitat el Saló del Tractor i l’exposició de maquinària agrícola on han pogut veure i conèixer les darreres novetats del sector de la mà dels diferents expositors.

Anna Berga