Sant Josep tanca la 146a edició amb 170.000 visitants

19/03/2018

L’eurodiputat Ramon Tremosa ha clausurat l’edició d’enguany, una edició, que tot i tenir menys visitants espera revalidar les xifres de negoci pel que fa el Saló de l’Automòbil, on l’any passat es van vendre 284 vehicles per un import de 7,6 milions d’euros

La 146a Fira de Sant Josep de Mollerussa ha tancat portes aquest dilluns amb un balanç, que tot i la pluja de dissabte i dilluns, ha estat positiu per l’ens firal, que estimen el nombre de visitants en 170.000, una xifra que tot i ser inferior a la de l’any passat, és satisfactòria.

L’acte de cloenda ha comptat amb la presència de l’eurodiputat i economista, Ramon Tremosa, que ha explicat que fires com la de Sant Josep són un bon indicador del creixement econòmic de Catalunya.

 

A nivell de xifres, 8 de cada 10 expositors té la intenció de tornar la propera edició i gairebé la meitat d’aquest fa més de 10 anys que assisteixen al certamen. El 87% valoren molt bé o bé l’edició d’enguany, una xifra que en el Saló de l’Automòbil s’enfila fins al 94%. Pel que fa les expectatives de negoci aquestes s’han vist complertes o superades en el 58% dels expositors de la Fira i en el 64% en el cas dels expositors del Saló. Enguany,també ha augmentat el nombre d’expositors que han escollit la Fira per presentar les seves novetats tecnològiques.

Pel que fa les jornades tècniques, enguany hi ha participat unes 1.300 persones, sent la Borsa Interpirinenca de cereals i el III Aplec de joves les jornades més multitudinàries.

 

 

Anna Berga