Una màquina perfiladora de pedra, Premi Especial d'Innovació de la 147a Fira de Sant Josep

16/03/2019

Osvald Ferreteria ha aconseguit el Premi d’Inovació en Maquinària Agrícola i mentre que el Previ d’Innovació en Maquinària o Instal•lacions Agroindustrials ha estat per Vicens Maquinària Agrícola

Els Premis a la Innovació, que atorga la 147a Fira de Sant Josep de Mollerussa, han arribat enguany a la seva 40a edició.

El Premi Especial d’Innovació al constructor/expositor de Maquinària Agrícola i/o Ramadera de l’Estat Espanyol, dotat amb 1.600 euros, ha anat per la firma Almagricola SL d’Almacelles per una perfiladora de pedra que facilita la recollida i picat posterior de la pedra.

Un nou sistema de seguretat en tisores de poda de l’empresa Osvald Ferreteria SL de Torres de Segre ha estat el guardonat amb el Premi d’Innovació en Maquinària Agrícola. El premi està dotat amb 1.100 euros.

Pel que fa el Premi d’Innovació en Maquinària o Instal·lacions Agroindustrials, dotat amb 1.110, el guardonat ha estat l’empresa Vicens Maquinària Agrícola. La firma de Fondarella ha presentat un atomitzador intel·ligent que proporciona un ajust automàtic del ventilador.

Per altra banda, Maquinària Agrícola Plumed SL de Monreal del Campo, a Terol, ha aconseguit l’Accèssit a la Maquinària Agrícola, per un aplicador de purí Alp.

Anna Berga