Campanya a Bell-lloc d’Urgell per a conscienciar sobre la recollida dels excrements dels gossos

14/04/2017

L'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell ha iniciat una campanya per conscienciar als propietaris de gossos sobre el deure que tenen de recollir els excrements que dipositen els seus animals de companyia en les vies i parcs públics.

Encara que la majoria dels propietaris de gossos ja recullen les femtes de les mascotes, hi ha una part del col·lectiu que no compleix aquesta norma i, segons el consistori, aquesta és l’actitud que genera malestar entre la resta de població i també pot derivar en un problema de salut pública.

Inicialment la campanya consisteix en la col·locació d'una sèrie de cartells repartits per algunes de les zones més conflictives del nostre municipi amb la intenció de fer visible aquest problema i de començar a conscienciar a tots els veïns i veïnes. Més endavant no es descarta prendre altres tipus d'accions encaminades a que aquest problema desaparegui.

La legislació actual obliga als propietaris d'animals de companyia que aquests estiguin identificats amb un xip i que estiguin inscrits en el registre d'animals de companyia de cada ajuntament.

Infolleida