El FC Barcelona s’emporta el Campionat de Catalunya Aleví d’Hoquei Patins celebrat a Bell-lloc d’Urgell

30/04/2017

En el Campionat també hi ha participat el Club Patí Bell-lloc, l'únic representant de les terres de Lleida, que ha quedat en la 7a posició.

Més de 1.500 espectadors han passat, durant tot el cap de setmana, pel pavelló poliesportiu de Bell-lloc d’Urgell que ha acollit el 35è Campionat de Catalunya d’Hoquei Patins en la categoria Aleví en el què hi ha participat un total de 8 equips provinents de diferents punts del territori, entre ells, el Club Patí Bell-lloc, l’únic representant de les terres de Lleida.

El Club Patins Manlleu i el F.C Barcelona han estat els dos equips que han jugat la final del Campionat en un partit molt disputat que s’ha resolt amb un 2-3 favorable als blaugranes. Per altra banda, el tercer lloc del Campionat ha estat pel Arenys de Munt  que ha guanyat el Club Patins Voltregà amb un 4-5.

Com a punt anecdòtic, una tempesta llampec entre el primer i el segon període de la final,  ha estat la causant d’algunes filtracions d’aigua en el pavelló, el que ha fet retardar el partit una mitja hora fins que l’organització ha pogut eixugar el terra.

Anna Berga