El grup PJ4 celebra 50 anys al teatre de l'Amistat

31/12/2016

Unes 400 persones van omplir l'Amistat.

Unes 400 persones assisteixen al concert de celebració del 50è aniversari que el grup musical PJ4 va oferir aquest passat divendres dia 30 de desembre. Aquesta formació, procedent de Miralcamp, va néixer l’any 1966 i va actuar per diferents escenaris arreu de Catalunya i Aragó fins l’any 1972. Posteriorment van seguir tocant de manera eventual en celebracions privades i familiars fins que fa dos anys van decidir tornar als escenaris. 

Els assistents van poder gaudir de diferents versions dels The Beatles, The Animals o Los Sírex, entre altres. Durant el concert tampoc hi van faltar les sorpreses, com la de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que va pujar a l’escenari amb el grup a tocar la guitarra i cantar un dels temes del repertori. L’escenari escollit per a l’ocasió ha estat el Teatre l’Amistat de Mollerussa, espai on el grup ja hi ha tocat en el passat.

Els PJ4 tenen diferents projectes a la vista però diuen que l’experiència d’ahir els servirà per engrescar-se i continuar realitzant diferents concerts.

Anna Berga