El Mollerussa trenca la mala ratxa (1-0)

25/03/2024

El conjunt dirigit per Jordi Cortés guanya un partit molt meritori contra el quart classificat gràcies a un penal en començar la segona part

El partit ha començat sense dominador clar, i on el Mollerussa i el Prat esperaven a veure els moviments dels rivals. Les ocasions clares han estat dels locals, amb una de Nil Sauret passada la mitja hora de joc, un remat de Jofre Graells que ha acabat en córner i un posterior remat de cap de Nico Magno.

La segona part ha començat amb avantatge del Mollerussa, i al cap de tres minuts de joc Jofre Graells ha fet una jugada espectacular, amb un túnel dintre d'àrea rival i que ha provocat un penal que ha transformat ell en el primer gol del partit. A partir del gol el Prat ha augmentat el ritme de joc i ha buscat el gol constantment, però Adri Buetas ha parat ocasions de tots els colors. En una queixa de Jordi Cortés per una decisió arbitral l'entrenador del Mollerussa ha rebut una targeta groga. El final de partit ha estat ple d'anades i tornades dels dos equips amb ocasions claríssimes pels dos equips. Els locals han sabut aguantar els últims minuts de joc i han assegurat la victòria. El Mollerussa guanya i posa distància amb el descens contra un equip punter a la lliga. La setmana que ve duel directe contra la Rapitenca divendres a les 4 de la tarda.

Infolleida