El Palau d'Anglesola millora la imatge exterior de Les Escoles

14/03/2017

El consistori té previst renovar tota la pintura de les façanes durant aquest primer quadrimestre.

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha adjudicat els treballs de renovació de la pintura de les façanes de les Escoles de l’avinguda de Sant Roc. Els treballs consistiran primerament en la neteja de les façanes per eliminar la pintura existent, que està deteriorada. Després, s’aplicarà una capa fixadora i seguidament es pintaran les façanes amb dues capes de revestiment acrílic.

Per tal d’adjudicar l’actuació, l’Ajuntament ha sol·licitat pressupost a cinc professionals locals i finalment ha contractat i adjudicat el contracte a l’empresa PINTURAS A. CRUZ per un import total de 6.179 euros per ser l’oferta econòmicament més avantatjosa per a l’Ajuntament, i mitjançant un contracte menor per raó de la quantia.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que amb la finalitat de no ocasionar molèsties als usuaris de les escoles, els treballs es duran a terme durant les vacances escolars de Setmana Santa. “Aquesta actuació completa les obres d’adequació i millora de les escoles que es van dur a terme l’estiu passat, en què també es va adaptar l’edifici escolar a la normativa d’accessibilitat i seguretat dels usuaris. En aquella ocasió es va construir una sortida d’emergència des del primer pis mitjançant una porta d’emergència i una escala exterior. Igualment, es va pavimentar la pista de bàsquet del pati i es va construir una pista de futbol sala al costat sud del mateix pati”, recorda l’alcaldessa.

Infolleida