El Pla d'Urgell s'omple de Parcs de Nadal

29/12/2016

Oferir propostes de lleure i oci als nens i nenes del Pla d’Urgell és l’objectiu d’una part dels ajuntaments, AMPES, esplais i agrupacions escoltes durant aquestes festes de Nadal. En aquestes dates s’organitzen els tradicionals parcs de Nadal. Degut a que els més joves tenen vacances de l’escola i de les activitats extraescolars aquests parcs intenten oferir una alternativa d’entreteniment que els permeti sortir de casa sense haver de desafiar a les baixes temperatures.

El parc de Nadal de Mollerussa enguany porta el nom de “l’Aventura del Nadal” i és el més destacat de la comarca pel que fa dimensions i pel número d’activitats que s’hi ofereix.

Però són moltes els poblacions que organitzen parcs de Nadal durant aquestes festes. A Bell-lloc d’Urgell s’hi duu a terme la 16a edició del parc de Nadal els dies laborals del 23 de desembre fins al 5 de gener. En altres poblacions com Golmés, Ivars d'Urgell, Linyola, Miralcamp i Sidamon també s’hi celebren parcs de Nadal durant aquests dies de festes.

A Torregrossa durant aquests dies s’hi realitza l’espai de lleure i com a novetat, aquest espai continuarà durant els caps de setmana de gener i febrer, finalitzant el dissabte 25 de febrer. El motiu és que els nens i nenes puguin gaudir d’un espai de jocs durant els caps de setmana d’hivern.

En altres pobles de la comarca com Bellvís o el Poal també s'hi ha organitzat actes per als nens i nenes. A El Poal hi ha previst, demà divendres dia 30, un berenar de xocolata desfeta amb coca seguit de la projecció de la pel·lícula “Mascotas”. Per la seva part Bellvís organitza, el dia 3 de gener a la Biblioteca municipal, el taller de manualitats infantil d’Scrap: “Vénen els reis”.

Anna Berga