Els nens i nenes de Golmés descobreixen "La nena que volia ser la Lluna"

11/03/2017

L’activitat ha estat organitzada per l’Ateneu Golmesenc i l’AMPA de l’Escola Francesc Arenes de Golmés.

 “La nena que volia ser la Lluna” és el llibre que han escrit 96 nens i nenes d’edats compreses entre els  4 fins els 14 anys, tots ells alumnes del Jordi Villacampa, que després de guardar durant tres anys en un calaix la llibreta on estava escrita la història, va decidir transcriure paraula per paraula els textos i finalment el llibre es va publicar el dia de Sant Jordi del 2015. L’obra com el títol indica, tracta d’una nena que vol ser la Lluna i, a partir d’aquest desig, comença a viure un seguit d’aventures amb els seus amics, on també tracta el càncer infantil, des del punt de vista dels nens i nenes.

En aquesta ocasió, els nens i nenes de Golmés han descobert “La nena que volia ser la Lluna” a través de diferents activitats. Abans de la presentació han vist diferents imatges del llibre i han pogut imaginar-se  què s’hi amaga al darrere i també han pintat una lluna en la que hi han escrit dos desitjos i finalment els joves assistents han llegit alguns fragments del llibre.

Els 800 exemplars de la primera edició de “La nena que volia ser la Lluna”  estan a prop d’esgotar-se i els beneficis de la publicació de s’han destinat a la fundació AFANOC.
Anna Berga