Els Premis Lleidatans premien la tasca d'Àngel Pujol i del Grup Show del C.E.P Torregrossa

25/03/2017

Unes 150 persones han assistit a la VI edició dels Premis Lleidatans, que han tingut lloc aquest divendres a la nit al Teatre L’Amistat de Mollerussa. Entre els premiats d’aquesta edició hi ha dos representants de la comarca. Per una part, Àngel Pujol ha rebut el premi accèssit a títol pòstum per la seva tasca com a emprenedor, empresari i Fundador del Centre d’Iniciatives Solidaries Ángel Olaran. I per altra banda a les patinadores del Grup Show del Club Esportiu Torregrossa se’ls hi ha atorgat el guardó Valors en l’Esport per la seva trajectòria i dedicació.

Aquests premis estant organitzats per la Jove Cambra Internacional de Lleida, una organització que reuneix a joves emprenedors amb inquietuds socials, empresarials i formatives amb l’objectiu de realitzar un benefici a la societat i que té presència a nivell mundial a més de 120 països.

La gala ha estat conduïda pels presentadors Santi Roig i Ares Teixidó i ha comptat amb les  diferents actuacions del Màgic Arnau, la música d’Alu Spear, una mostra de vestits de paper i el ball de les lleidatanes Dancescape Flow Up, campiones d’Espanya de dansa urbana i participants del programa de televisió “Got Talent”  de Telecinco.

Anna Berga