Enxampen dos lladres entrant a robar en una casa a Linyola i en detenen un quan intentava fugir camp a través

02/02/2024

Els homes es van desplaçar des de l'àrea metropolitana i la policia treballa per identificar el que es va escapar

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres un home, de 23 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a l'interior de domicili. Els fets van passar poc abans de les 9 de la nit quan un veí de Linyola (Pla d'Urgell) va trucar al 112 per informar que havia vist com dos homes saltaven la tanca d'una casa del carrer Font Vella. Els fets també els va presenciar un mosso fora de servei que va veure com els presumptes lladres forçaven una de les finestres de la casa. En veure's sorpresos per l'agent, els homes van fugir del lloc. A la seva arribada, la policia va iniciar una recerca pel municipi i va poder aturar i detenir un dels dos fugitius que corria camp a través per un sembrat.

La investigació policial segueix oberta per tal de determinar la identitat de l'altra persona i per determinar el vehicle amb el qual els lladres es van desplaçar a Linyola des de l'entorn metropolità.

El detingut, amb antecedents, passarà aquest divendres a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer.

ACN