Iván Fernández campió absolut al 3r Obert de la temporada

15/02/2017

Tres classificats del CTT Mollerussa entre els quatre primers

Iván Fernández del Club Tennis Taula Mollerussa va guanyar el passat diumenge el tercer Obert Absolut de la temporada de tennis taula que es va disputar a Les Borges Blanques. Van completar el podi Manel Martínez (CTT Mollerussa) i Carles Margalida (CTT El Pont de Suert). Xavier Martínez, també del CTT Mollerussa, va quedar en la quarta posició. D’aquesta manera, el club mollerussenc va aconseguir classificar tres jugadors entre els quatre primers.

 Durant el mateix cap de setmana es va disputar la competició provincial per edats. Marc Perelló i Marc Miró van quedar subcampions en les seves respectives categories. El primer ho va fer a juvenil després de cedir la final per 3-0 contra Guillem Sans (CTT Borges). D’altra banda, Miró va perdre de forma més ajustada (3 a 2) a la categoria infantil contra el també jugador del CTT Borges, Pau Palau. En aquesta categoria va completar el podi Xavier Martínez, del CTT Mollerussa, i Gemma Lladonosa, del CTT Balaguer.

Així doncs, el CTT Mollerussa tanca un cap de setmana amb bons resultats a nivell provincial i amb èxit de participació ja que fins a 14 palistes van participar a les competicions d’edats i absoluta. El pròxim Obert serà el 4 de març i el club espera tornar a repetir aquestes xifres de participació.

Infolleida