Joan Francesc Dalmau presenta el poemari "La malícia dels mots"

21/01/2017

És el segon poemari de l'escriptor i la novena obra de la seva carrera.

"La malícia dels mots", aquest és el títol del nou poemari que ha publicat l’escriptor miralcampí resident Als Arcs, Joan Francesc Dalmau.

L’any 1988 Dalmau va publicar el llibre "Transficció" on hi havia un recull de contes. 12 anys més tard, l’any 2000, publicà el seu primer poemari titulat "Només respiren" el qual va guanyar el premi Les Talúries. Des d’aleshores ha publicat 6 obres de narrativa i l’obra "El retrovisor", en el gènere del teatre. "La malícia dels mots", publicada per l’editorial Fonoll de Juneda, és el resultat dels poemes escrits per Dalmau al llarg de 10 anys.

En la presentació del poemari, Dalmau ha destacat que no es tracta d’un llibre d’una obra sinó de tres ja que en "La malícia dels mots" conflueixen tres vessants artístiques. Els poemes de l’autor, les il·lustracions d’Ester Gasol, i els videopoemes de Jordi Giribet converteixen el poemari en una obra viva.

"La malícia dels mots" parla dels grans temes universals: la vida, la mort, la solitud o l’atzar, entre altres. Versos que tenen el propòsit de transmetre aquests temes clàssics des de l’experiència de l’autor, fent que a la vegada el lector pugui identificar-s’hi des de la seva pròpia experiència.

Anna Berga