Joves de Miralcamp creen la plataforma Miralcamp Solidaritza’t

19/02/2017

“Gúlliver al país de Lil·liput” és el títol de l’obra de titelles que s’ha representat al Casal de Miralcamp i que ha tingut una doble finalitat. Per una banda, entretenir i fer passar una bona estona als més petits i per l’altra part ha tingut un component solidari ja que aquesta obra ha representat la primera acció que organitza Miralcamp Solidaritza’t, una plataforma nascuda recentment arran de l’estímul d’alguns joves de la població per solidaritzar-se i ajudar en l’actual crisi del refugiats.

Els diners recaptats s’han entregat a la plataforma “Lleida pels refugiats” qui posteriorment els faran arribar als camps de refugiats que es troben a Grècia de manera directa i sense intermediaris de manera que es garanteix que el 100% d’aquest diners repercuteixen i es destinen als que més ho necessiten.

Amb la voluntat d’ajudar els refugiats i sobretot, de conscienciar a la població sobre la situació en què aquests es troben, la plataforma Miralcamp Solidaritza’t amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi continuaran emprenen activitats com aquesta.

Anna Berga