La 34a cursa de l’Indiot espera 800 participants

19/12/2016

Els tres primers classificats de la cursa oberta rebran un gall d’indi i un trofeu.

La 34a edició de la Curs de l’Indiot, que tindrà lloc el proper 26 de desembre a Mollerussa, espera tenir uns 800 participants entre la cursa oberta i les curses infantils. En aquesta edició i per primera vegada es podrà fer una col·laboració solidària a la Campanya Cap nen sense joquina de la Creu Roja, fent una aportació d’un euro per cada inscripció.

La cursa oberta de 8km espera arribar als 500 inscrits. El recorregut estarà distribuït en dues voltes de 4km cadascuna, amb l’objectiu d’evitar els doblaments. La sortida de la cursa oberta es farà des de la plaça Manuel Bertran a les 10:30h del matí per a les categories de Veterans, Sènior i Juvenils, mentre que els petits ho faran a partir de les 11:30h en diferents curses ordenades per categories. En les curses infantils s’espera una participació de 300 escolars segons ha explicat aquest matí Juli Niubó, president de l’Associació Atlètica Xafatolls, coorganitzadora de la cursa juntament amb l’Ajuntament de Mollerussa.

Pel que fa les inscripcions, el preu per als atletes de la cursa oberta és de 13 euros si s’inscriuen abans del 24 de desembre. El mateix dia de la cursa el preu serà de 15 euros sempre i quan hi hagi places. Tots els atletes inscrits rebran una bossa amb obsequis i una gorra tècnica. A més, els tres primers classificats de la cursa oberta seran obsequiats amb un gall d’indi envasat i un trofeu. Pel que fa les curses infantils, les inscripcions són gratuïtes i es poden fer on-line fins el 23 de desembre.

Anna Berga