La Subdelegada del Govern, Inma Manso, rep l’alcalde de Miralcamp

28/04/2017

La Subdelegada del Govern a Lleida Inma Manso ha rebut aquest matí a les dependències de la Subdelegació del Govern l'alcalde de Miralcamp Melcior Claramunt. En la trobada, l'alcalde de la localitat del Pla d'Urgell ha sol·licitat informació sobre les ajudes estatals a què podria acollir per impulsar dos projectes de millora que pretén executar al seu municipi.


El primer d'aquests projectes afecta la xarxa local de camins rurals, a la qual el municipi vol realitzar millores, i el segon implica la transformació en mirador turístic d'un antic dipòsit d'aigües situat en una zona elevada del terme. Encara que l'economia de Miralcamp pivota al voltant del sector agroalimentari, el consistori de la localitat té interès de dotar el municipi d'infraestructures turístiques.


A la trobada, i al fil dels dos projectes plantejats, la Subdelegada del Govern ha informat a Claramunt de la necessitat d'elaborar memòries valorades dels treballs i programar-los en fases amb l'objectiu que el municipi pugui acollir-se als programes de Foment de la Inclusió Social, el Desenvolupament i la Diversificació Econòmica inclosos en el Marc Nacional de Desenvolupament Rural 2014-2020 que podrien servir per finançar actuacions com les plantejades. Claramunt s'ha compromès a remetre en les pròximes setmanes a la Subdelegació la documentació pertinent per tal que s'iniciï la tramitació dels projectes.

 

Infolleida