L'ICG Força Lleida i el Finques Prats Llista, a les mans de l'Albert Setó

21/03/2024

El lleidatà Albert Setó ha deixat les residències d'ancians per ser el fisio dels equips de LEB Or i OK Lliga

Albert Setó, fisioterapeuta de 25 anys natural de Torregrossa, ha fet un gir radical en la seua vida professional, ara centrada en l’esport d’elit en dos dels principals referents de la ciutat, l’ICG Força Lleida, de la LEB Or de bàsquet, i el Finques Prats Llista, de l’OK Lliga d’hoquei patins. Fins fa uns quants mesos treballava en residències de la tercera edat, la seua primera ocupació després de llicenciar-se, un canvi que reconeix que “ha estat molt bèstia”.

Setó està des dels 13 anys vinculat al bàsquet com a entrenador d’equips de base i amb 18 va assumir el càrrec de president del club del seu poble, que en aquell temps estava a prop de desaparèixer i que ha aconseguit rellançar. “El president ho deixava i el club es desfeia, llavors em van proposar d’agafar-lo i vaig acceptar. Ara tenim uns 70 jugadors, 7 equips i 8 entrenadors”, explica.

Una mateixa tasca però a dos mons molt diferents, reconeix. “Són esports que necessitin una atenció completament diferent. En el bàsquet hi has d’estar des de l’inici per embenar i fer alguna activació, però en l’hoquei no cal que hi siguis perquè no requereixen res d’especial”, explica. “Les dos són dos famílies, i això m’ha sorprès molt. No hi ha cap nota discordant dins, tots van a l’una i s’ajuden i faciliten les coses a l’staff”, assenyala.

Més informació -> Clica aquí
Infolleida