Mollerussa celebra el 51è Concurs Nacional de Vestits de Paper

18/12/2016

Xufré, Ermakova i l’Associació cultural de dones d’Almenar han estat les grans triomfadores d’aquesta edició.Un total de 72 vestits s’han presentat a concurs.

Mollerussa premia els millors vestits en el 51è (cinquanta-unè) Concurs Nacional de Vestits de Paper que es va celebrar ahir al vespre al teatre l’Amistat. En aquesta edició s’hi han presentat 72 propostes provinents d’arreu de l’estat. Enguany ha destacat la participació en la categoria de vestits de paper per a Barbie on s’han presentat una seixantena de propostes, gairebé el doble que en l’edició passada.

El primer premi en la categoria de moda actual ha estat pel vestit Trendy Tweed, de la modista Josefina Xufré qui ja ha guanyat aquest premi en diverses edicions. Es tracta d’un vestit de dues peces que ofereix múltiples combinacions. En la modalitat de Fantasia  el guanyador ha el vestit Reina Cherokkee confeccionat per l’Associació cultural de dones d’Almenar. El primer premi en la categoria de vestits d’Època ha estat per la modista Natalia Ermakova amb el vestit Anna Emperadriu i Autòcrata de tota la Rússia, un vestit que la monarca utilitzava en el protocol d’assumptes d’estat.

Per la majoria de participants confeccionar aquests vestits és una afició en la que hi inverteixen el seu temps lliure i que els hi ve per tradició, amics o inclús pels néts.

Anna Berga