Propostes pel cap de setmana

21/07/2017

De les activitats d’aquest cap de setmana al Pla d’Urgell en destaca l’oferta a les diferents piscines de la comarca.

Aquest divendres al vespre a Torregrossa i Bell-lloc d’Urgell retransmetran l’òpera “Il trovatore” de Verdi en directe des del Liceu. Aquesta proposta de “Liceu a la fresca” també es retransmetrà per televisió així com en una vintena de pobles de Lleida.

I a Bellvís a partir de les 20:30 es repetirà la presentació de l’exposició “El fil invisible. Dones que cusen” La mostra recull diferents peces de roba interior de finals del s.XIX fins a mitjans del s.XX. I a continuació al mateix ajuntament es presentarà “L’altra cara dels Firals” una conferència on es repassarà els orígens i història d’aquesta la festa emblema de Bellvís.

Dissabte Miralcamp celebra la VII Trobada Gegantera del municipi. A les 6 de la tarda hi haurà la plantada a la plaça Sant Jaume i una hora més tard començarà la cercavila pels carrers de la localitat.

A Mollerussa l’ANC organitza la Revetlla pel SÍ amb un Gran concert de Rumba Catalana. L’acte, gratuït, començarà a les 20:30 al Parc Municipal i comptarà amb els grups Derrumband i els locals Fa1na.

A les 10 de la nit l’Associació Cultural de Castellnou de Seana organitza el II Recital Poètic i Literari. La cita tindrà lloc a la plaça de l’església. Com a novetat d’aquesta edició, tothom qui vulgui podrà sopar a la fresca.

També dissabte al bar l’Antic de Bellvís hi tindrà lloc un espectacle de màgia a càrrec del Mag Reivax. A les piscines de Torregrossa hi ha programat un concert amb el cantautor Damià Olivella i a les piscines d’Ivars d’Urgell hi actuarà Eduard Versions.

Diumenge al bar de les piscines de Poal l’humorista David Sas oferirà el monòleg “Comèdia amb accent, el monòleg de la nostra llengua”.

Anna Berga