Propostes pel cap de setmana

10/03/2017

Aquest divendres a les 20:30h els alumnes de vent de l’Escola Municipal de Música de Mollerussa realitzen una audició al Centre Cultura.

Aquest dissabte es celebra el 3è aniversari de Miralcamp Activa’t, amb activitats per la mainada (de 5 a 7 de la tarda) i concert amb l’orquestra Pixie Dixie seguit del dj Pending Records (a partir de les 10 de la nit).

El mateix dia a les 5 de la tarda a l’Ateneu Golmesenc hi ha l’activitat/taller “La nena que volia ser la lluna” amb la participació del seu escriptor Jordi Villcamapa.

També el dissabte, la colla del 66 torna a representar l’obra “Qui no té un problema?” al Centre Cultural de Mollerussa a partir de les 21:30h.

Dissabte a les 9 del vespre el Poliesportiu de Linyola es vesteix de gala amb l’Escala en hi-fi benèfic a favor de la Marató de tv3 amb diferents actuacions que faran un repàs a la història de la música.

A partir de les 6 de la tarda del diumenge el casal cultural Josep Maria Solé i Sabaté de Miralcamp acull l’actuació de Berta Puigdemassa “els quatre elements” més una miroexposició.

Diumenge a partir de les 7 de la tarda a la Sala Cultural de Bell-lloc d’Urgell hi ha sessió de ball amb el Duo Coral.

Finalment, el teatre musical “La reina de las nieves” que havia de tenir lloc aquest diumenge al teatre l’Amistat ha estat CANCEL·LAT.

Anna Berga