Propostes pel cap de setmana

24/03/2017

La Sala One de Mollerussa també ofereix diferents opcions per a les nits del cap de setmana on destaca el directe de Torne Brothers Acoustic Duo aquest diumenge.

Aquest divendres a Torregrossa a partir de les 7 de la tarda s’inaugura la Sala de cultura dins la Biblioteca Maria Mercè Marçal i també es presenta l’última rehabilitació de la Biblioteca.

També divendres a les 8 de la tarda a la sala d’actes de l’ajuntament de Miralcamp hi té lloc la lectura de poesies escrites per dones de Miralcamp.

A les 8 de la tarda al Teatre l’Amistat de Mollerussa té lloc, per primera vegada, la VI edició dels Premis Lleidatans, presentats per Ares Teixidó i Santi Roig.

Dissabte a les 6 de la tarda al Centre Cultural de Mollerussa es realitza el Concert Solidari contra el Càncer a càrrec del Centre de Rehabilitació de la Veu i l’Orfeó Renaixença.

Aquest dissabte a les 18:30 hores al Casal Cultural Sebastià Serrano de Bellvís es presenta el llibre “Fotopoesia 2016. Viatge fotogràfic i poètic per les Garrigues”, versos de Montse Germà i i fotografies de Jordi Lluís i Jordi Salat. També es sortejarà una pedra gravada de l’artista Manela Gràcia en tots els assistents.

Per a celebrar el Dia Mundial del Teatre la Companyia Quarta Paret realitza un assaig obert de l’obra Infidelitats aquest dissabte a les 7 de la tarda a la Sala Multifuncional de Bell-lloc d’Urgell.

A les 9 de la nit Al Teatre l’Amistat es representa la comèdia Vooyeur, una de els obres estrella de la temporada que gira al voltant de diferents escenes eròtiques tractades amb molt d’humor on l’espectador paga per mirar, per seure a la seva butaca i gaudir de l’espectacle.

Aquest diumenge a les 12 del migdia el grup Hash realitza un concert al Bar July de Fondarella.

L’AEiG Ivarsenc organitza l’Escala en hifi 2017 a Ivars d’Urgell, l’acte tindrà lloc aquest dissabte a les 20:30 hores a La Sala. També l’AEiG Lo Merlet del Plau d’Anglesola organitza un Escala en Hifi benèfic aquest diumenge al pavelló poliesportiu a partir de les 6 de la tarda.

Aquest diumenge a les 18:30h a La Cultural de Bell-lloc d’Urgell es realitza balls de sala amb el grup Stylette en el que a més es sortejarà un dinar per a dues persones en un restaurant del poble.

Aquest diumenge a les 7 de la tarda també a La Sala d’Ivars d’Urgell es realitza un Taller de fer mones a càrrec de Ramon Solé del forn de pa Can Gil.

Anna Berga