Propostes pel cap de setmana

31/03/2017

Divendres a les 8 de la tarda es lliura el premi del text guanyador del primer Concurs de textos teatrals per a petit format. L’acte, organitzat per Saó de ponent, es celebrarà a Badia Vinagres i a les 9 del vespre al Centre Cultural té lloc “Diàlegs sobre l’Actualitat” a càrrec de Ferran Sàez Mateu.

Fira Mollerussa organitza la 2a Mollerussa Drone Party durant el cap de setmana, en destaca la final de la competició que es celebra diumenge a partir de les 14h encara que el públic pot visitar el pavelló durant tot el cap de setmana. L’entrada a l’esdeveniment és de 2€.

Bellvís presenta la nova festa “Fes+poble” dedicada a potenciar la Cultura Catalana. En destaca la xerrada inaugural a càrrec de Lluís Llach o la diada castellera amb la Colla Jove dels Xiquets de Valls i els Xiquets d’Alcover.

També aquest dissabte i diumenge té lloc la 9a Fira de l’Estany que inclou el 12è dia de l’Estany a l’estany d’Ivars i Vila-sana.

Linyola organitza aquest dissabte a les 10h una visita guiada a la depuradora d’aigües residuals de Linyola. Aquesta sortida també s’emmarca dins les Jornades de Medi Ambient i Biodiversitat i Patrimoni Col·lectiu.

Aquest diumenge a les 7 de la tarda l’Ateneu Golmesenc celebra el seu 4t aniversari amb l’òpera “La serva Padrona”.

Dilluns 3 a la Sala Pau Casals de Linyola hi té lloc la presentació del llibre “La Materniat d’elna”, obra que recentment s’ha adaptat a la gran pantalla, i que anirà a càrrec de la seva autora, Assumpta Montella.

 

Anna Berga