Propostes pel cap de setmana

28/04/2017

Des de divendres fins diumenge Bell-lloc d’Urgell acull el 35è Campionat de Catalunya d’Hoquei Patins en categoria aleví. Els partits es jugaran al pavelló esportiu de la localitat i la final es disputarà el diumenge a partir de les 6 de la tarda.

L’escriptor i periodista, Martí Gironell, presenta el seu llibre “El pont dels jueus” en l’última xerrada del cicle Abril Cultural de Linyola aquest divendres a les 8 de la tarda La Sala d’Actes Pau Casals.

Mollerussa arrenca el Cicle Gaudí amb la projecció del documental “Espanya en dues trinxeres” aquest dissabte a dos quarts de 7 de la tarda al Centre Cultural. Cada dissabte final de mes es projectarà una producció catalana dins aquest cicle.

Linyola acull la 10a edició de la Catigat. La Pedalada popular més important de les terres de ponent arriba a la seva desena edició amb èxit de participació i amb un circuit més llarg, de 125km, 84km i 42km. El recorregut llarg passarà per tots els pobles de la comarca i el tret de sortida es donarà a les 8 del matí des del poliesportiu de Linyola.

Diumenge té lloc la segona edició de l’Hort Poètic a Bellvís. Es sortirà de la plaça de l’església a les 11:45h i el recital anirà a càrrec de Joan F. Dalmau, Montse Germà, Xavier Macià, Àngels Marzo, Anton Not, Jaume Pont i Jaume Suau.

Vila-sana torna a commemorar el 24è aniversari de la Confraria de la mare de Déu de la Cabeza aquest diumenge a partir de dos quarts de 12 del migdia.

Fins aquest diumenge es pot visitar l’exposició “Art a quatre mans” a càrrec de Marina Dalmau i Llorenç Garcia.

Anna Berga