Propostes pel cap de setmana

05/05/2017

Bell-lloc d’Urgell celebra la Festa Major aquest proper cap de setmana on dissabte en destaca la nit del jovent on tocarà els grups La Terrasseta de Preixens, La secreta i el DJ Pol Verdes.

Dissabte s’ha organitzat una sessió de ioga a l’Estany d’Ivars. Aquestes classes tenen lloc cada primer dissabte de mes i requereixen inscripció prèvia.

Aquest cap de setmana té lloc la 22a edició de la fira Expoclàssic, dedicada als vehicles històrics i clàssics. Dins la fira també es celebra la 24a Trobada de motos clàssiques que tindrà lloc diumenge al matí.

Aquest diumenge Miralcamp celebra la 4a edició de Firacamp la Festa de la Floració amb diferents activitats per als més petits, tallers, esmorzar popular, parades de productes de proximitat i artesania, etc.

També diumenge a les 5 de la tarda al pavelló de La Salle té lloc el 8è tast solidari Vi per Vida. En l’acte es serviran 5 vins de 3 denominacions diferents amb l’objectiu de recaptar fons per contribuir a la investigació en metàstasis del càncer.

El mateix dia a les 7 de la tarda a l’església parroquial de Mollerussa l’Associació de la música ha organitzat un concert de la Simfònica Tekhné de Barcelona.

Fins el proper 14 de maig Mollerussa acull una nova edició del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya on hi ha programats diferents activitats. Podeu consultar el programa aquí.

 

 

 

Anna Berga