Propostes pel cap de setmana

16/06/2017

Divendres a Fondarella a les 6 de la tarda hi té lloc una xerrada sobre la importància de l’ús correcte dels medicaments i els antibiòtics a càrrec de la farmacèutica de Fondarella M.Goretti Aiguabella.

Durant el cap de setmana el Pavelló Poliesportiu de Mollerussa acull el Campionat Provincial Absolut de Tennis Taula.

Dissabte a partir de les 6 de la tarda a la Plaça de l’Ajuntament de Mollerussa tindrà lloc la Festa de l’Escuma.

A les 7 de la tarda començarà la 10a trobada gegantera dels Grallers Descordats de Torregrossa. Hi participaran una quinzena de colles i prop de 30 gegants.

I a les 8 de la tarda Cal Sinén acollirà l’activitat “Sent l’Estany” la qual estarà composta per un recital de poesia a càrrec d’Àngels Marzo, la música del Fill del Mestre i un tast de productes locals Gustum.

Dissabte a les 6 de la tarda la Coral de Miralcamp oferirà un Concert de Música de pel·lícules al al Centre Cívic de Torregrossa. Aquest concert, que es va estrenar la passada setmana a Miralcamp, tornarà a comptar amb la col·laboració dels alumnes de l’Escola Sant Miquel i la professora de música, Anna M. Blanc. L’entrada serà de 2€ i anirà a favor de l’Associació de Lluita Contra el Càncer de Torregrossa.

Dissabte a les 11 de la nit també a Torregrossa, s’oferirà un concert a càrrec d’Eduard Pujol. Lloc: piscines.

Diumenge a les 9 del matí al punt d’informació de Vila-sana de l’Estany hi tindrà lloc l’activitat d’anellament científic , una activitat gratuïta que té com a objectiu conèixer els ocells de l’entorn.

Diumenge també tindrà lloc la 1a Marxa de l’Anell a l’Albada. La sortida serà lliure de les 6:30 fins les 8:30 i després de la marxa hi ha preparat una banyada i una llangonissada per a tots els participants.

Anna Berga