Propostes pel cap de setmana

30/06/2017

Aquest divendres Mollerussa celebra la 6a edició de la Mollerussa Open Night, la qual inclou música, desfilades de moda, un campionat solidari de botifarra i la MRON, la Mollerussa Running Open Night. I a partir de les 12 i un minut de la nit, les botigues obriran donant inici a la temporada de rebaixes d’estiu.

També divendres, l’escriptor i presentador Màrius Serra presenta el seu nou llibre “D’on trec el temps” al Bar del poliesportiu de Miralcamp.

El dia 1, coincidint amb el primer dissabte de mes, hi haurà una nova sessió de Ioga a l’Estany d’Ivars i Vila-sana a càrrec de Mónica Martínez.

Dissabte a la tarda Bellvís celebra la 24a Trobada Gegantera. La festa començarà a les 18:30h des de la Plaça Catalunya.

I al vespre es durà a terme la primera Posta de Sol amb Gust Ponentí. Una activitat organitzada per Boira Experience que vol ficar en valor l’atractiu de les postes de sol del territori. El punt de trobada serà a les 6 de la tarda a l’escola de vol “La Serra” de Mollerussa.

I a la nit, “Lo pardal del Roquer” oferirà un concert a les piscines de Castellnou de Seana i el grup Walking Roots farà el mateix a les piscines de Torregrossa.

Anna Berga